جناب خان عروسک محبوب خندوانه شب گذشته و پس از اجراي آهنگ کليد اميرحسين مدرس خطاب به وي گفت: با اين ترانه مي تواني رئيس جمهور شوي.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
عصرهامون، عروسک جذاب برنامه خندوانه در حالي شب گذشته پاي کليد حسن روحاني را به خندوانه باز کرد که دولتمردان بارها نشان داده اند در خصوص اين شوخي ها چندان سعه صدر ندارد تعطيلي برنامه عمو پورنگ در سالهاي گذشته به خوبي خشم دولت از رفتارهاي طنزآميز را نشان مي دهد.
اميرحسين مدرس در برنامه شب گذشته اهنگي را در برنامه خندوانه به صورت زنده اجرا کرد که کلمه ي اصلي آن «کليد» بود.
«جناب خان» پس از اتمام اين اهنگ، خطاب به اميرحسين مدرس گفت: با ترانه «کليد» مي تواني رئيس جمهور شوي!
اواخر زمستان سال 92 بود که استفاده مجري برنامه «عمو پورنگ» از يک نماد آموزشي به شکل کليد که روي آن کلمه دروغ نقش بسته بود و توضيحات او به کودکان در مذمت اين گناه کبيره سببساز هجمه رسانههاي زنجيرهاي به اين برنامه و البته بالاتر از آن شخص رياست صداوسيما شد! و در نهايت هجمه ها آن قدر بالا گرفت که اين برنامه تعطيل شد.
ماجراي کليد عمو پورنگ چه بود؟
ماجراي کليد عموپورنگ نيز از آنجا شروع شد که در يکي از قسمتها برنامه کتابخانه که مصادف با تولد امام حسن عسگري(ع) بود، کارشناس روحاني برنامه حجت الاسلام محمدي، حديثي را براي بچهها تشريح مي کند:«جُعِلتِ الخَبائِثُ في بَيت وَ جُعِل مِفتاحُهُ الکَذِبَ» (تمام پليديها در خانهاي قرار داده شده و کليد آن خانه دروغگويي است.)
کارشناس روحاني برنامه در ادامه از بديهايي که در آن خانه سياه رنگ وجود داشت، سخن گفت و از بي احترامي به پدر و مادر، بدزباني، بي نظمي، مسخره کردن و... نام برد و دوباره از کودکان مي پرسد: کليد اين خانه بديها چيست؟ و همه پاسخ دادند: دروغگويي.
مسلم آقاجانزاده تهيهکننده مجموعه برنامههاي «عمو پورنگ» درباره خداحافظي عمو پورنگ و دلايل آن گفته بود: در حقيقت طي سال گذشته ما از سوي برخي جريانات سختيهاي بسياري کشيديم. مثلا در بحث کليد يکسري جريانات به ما حمله کردند در حالي که ما بارها اعلام کرديم اين ماجرا به هيچ عنوان ربطي به مسائل سياسي نداشته و ندارد. يا درباره حضور اسپانسر در برنامه اصلا ما مقصر نبوديم و تصميم گيرنده در اين مورد نبوديم. اما يکسري جريانات که مي خواستند آقاي ضرغامي يا سازمان صداوسيما را بزنند، اين ماجرا را دستاويز خود قرار دادند.
هجمه عليه عمو پورنگ
اما اين پايان ماجرا نبود، رسانه هاي زنجيره اي با طرح ادعاي هاي واهي در خصوص اين برنامه سعي در القاي اين تفکر را به مخاطبان خود داشتند که استفاده عموپورنگ از نماد انتخاباتي اعتدال بر اساس يک برنامه از پيش تعيين شده بوده و در جهت کوبيدن دولت اعتدال صورت گرفته است.
در همان برهه هم مديران تلويزيون و مجري اين برنامه سعي داشتند به نحوي درباره بيربطي اين ادعاهاي واهي با واقعيت سخن گويند اما فشارهاي فراوان زنجيرهايها به صداوسيما در نهايت به اين منجر شد که برنامه «عموپورنگ» تعطيل شود.
اما تنها چند ساعت پس از پايان برنامه خندوانه و شوخي جناب خان با کليد حسن روحاني رئيس جمهور تدبير و اميد شنيده ها حکايت از آن دارد برخي نسبت به اين شوخي جناب خان واکنش نشان داده اند و خواستار برخورد با عوامل اين برنامه طنز شده اند.